Efter gårsdagens 1-2 sejr over Bayern München i Champions Leagues første kvartfinale kamp mellem de to giganter, lykkedes det ikke blot klubben at få et fantastisk udgangspunkt for næste kamp, men det lykkedes også superstjernen Cristiano Ronaldo at nå en vanvittig rekord…

AF KRISTIAN PARIS 

Angriberen skrev nemlig Champions League historie, da han blev den første spiller, der har scoret 100 mål i turneringen.

Real Madrids superstjerne scorede det afgørende mål i klubbens 1-2 sejr over giganten FC Bayern München i går. Dermed blev han den første spiller, til at nå milepælen for 100  mål i verdens fineste klubturnering.

Ronaldo gjorde brug af sin private Twitter konto for at udtrykke sin glæde og fornøjelse ved rekorden. En rekord, der med sikkerhed kan udbyttes.

Efter interviewet om sejren over Carlo Ancelottis mandskab, forklarede Ronaldo, hvor glad han i virkeligheden er for at nå et hundrede kasser i turneringen (!), og hvordan han har formået at score så mange.

“Jeg ville nå den her rekord. Det er ære at nå så stort et antal – og så i mod et hold som Bayern München gør det endnu bedre.” 

Den 31-årige angriber begyndte sin bemærkelsesværdige mål turne da han scorede sit første mål i turneringen for Man Utd tilbage i de gamle dage.

FBL-WCLUB-2016-KASHIMA ANTLERS-REAL MADRID

Dengang kom det første mål i august 2005 mod FC Debrecen i en kamp med Manchester United. Blot 11 år og otte måneder efter, har den 32-årige portugiser nået det mål nummer 100.

Zinedine Zidane udtalte til episoden: Selvfølgelig var han glad for målene, men ikke så glad, eftersom han havde chancer til at lave flere.”

Ronaldo fører nu all time topscorer i turneringen med tre mål ned til Barcelonas Lionel Messi, som har nettet 97 gange i turneringen. På tredjepladsen findes Madrid legenden Raul med 76 basser, og den tidligere Milan stjerne Flipo Inzaghi med 70 mål.