Juventus-spiller rygtes mod Premier League, da der er tre klubber som viser interesse. Dog er der ingen af de tre klubber, som byder et bud som Juventus kan acceptere.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge Insidefutbol er Juventus-spilleren Stefano Sturaro på vej væk, fra den italienske storklub. Den 25-årige midtbanespiller er i øjeblikket eftertragtet, af de tre Premier League-klubber Leicester, Newcastle og West Ham.

(Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images)

Dog er der en ting som mangler ifølge mediet, og det er det rigtige bud som Juventus mangler. Leicester og Newcastle skulle være de klubber, som er i førersædet i jagten på Stefano Sturaro. De skulle begge have kontakt til Sturaro og hans agent, og vise tydelig interesse.

Stefano Sturaro er ikke som sådan værdisat til en bestemt værdi, men det er tydeligt at de bud som Premier League-klubberne tilbyder, ikke er nok for at Juventus vil overveje et salg. Sturaro har i denne sæson fået 14 kampe samlet, for den italienske storklub.

Syv kampe i Serie A fra start, og så fem kampe som indskifter. De sidste to kampe har Sturaro så spillet i Coppa Italia. Derfor er det rimelig tydeligt, at Juventus-træneren Allegri ikke ligefrem har de store fremtidsplaner med 25-årige Stefano Sturaro.

Kan Stefano Sturaro mon blive en succes, hvis han skifter til PL?

Italieneren spillede hos Geno i perioden 2012 til 2014, og derefter blev han udlejet til Modena en sæson. i 2014 tog Stefano Sturaro så turen til Juventus, hvor han også har været udlejet tilbage til Genoa en enkelt sæson.

Nu tyder det dog for alvor på, at Juventus gerne vil sælge Stefano Sturaro. Dog ønsker de selvføglelig et beløb, som de selv mener er ordentlig, da de jo ikke vil sælge deres spillere for småpenge, hvis de mener de er mere værd end det som bliver budt.

Læs også: Spændende: Manchester City vil sikre sig utilfreds Real Madrid-spiller