Chelsea havde en noget skuffende sæson i Premier League, hvor man sluttede af på en uacceptabel femteplads i tabellen. Som et resultat af dette, kvalificerede klubben sig ikke til Champions League, og spiller i stedet sine europæiske kampe om torsdagen i Europa League.

På trods af dette, ser klubben endelig ud til at være vågnet op, og man har skilt sig af med en Antonio Conte, som ikke kunne tilpasse sig nye omstændigheder, og i stedet ansat en anden italiener, Maurizio Sarri.

Der er høje forventninger til den nye træner på Stamford Bridge, men han kan ikke gøre det umulige. Nye spillere skal på plads, inden den nye sæson går løs, og vi har udvalgt tre spillere, som kan gøre en forskel lige fra start.

#3 – Hirving Lozano, PSV Eindhoven

Hirving Lozano slog sit navn først på den største scene, da han scorede det første mål i Mexicos sejr over Tyskland. Han var simpelthen ustoppelig i kontra-angrebet, og de fleste tyske forsvarsspillere kunne slet ikke følge med ham under kampen.

PSV-spilleren kan spille på begge kanter, og har ikke noget imod at arbejde hårdt defensivt.

Statistikkerne om Lozano under det netop overståede VM taler sit helt eget tydelige sprog. 23 driblinger blev det til og 13 skud – blandt andet i kampen mod Tyskland, hvor den gik i nettet.

Willian og Pedro er på vej ind i 30’erne, og det forventes, at Eden Hazard forlader klubben inden udgangen af transfervinduet. Chelsea skulle gå “all-in” i forsøget på at hente mexicaneren.