Den 17-årige fodboldspiller Joel Lobanzo afgik i morges ved døden, efter han i går faldt om under træningen. Det meldes at det var et hjertestop, som fik Lobanzo til at besvime. Det er en yderst trist nyhed for Lobanzo og hans pårørende.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror skriver nu, og melder om en meget trist nyhed. Der er nemlig en fodboldspiller som er gået bort, og det er den blot 17-årige belgiske fodboldspiller Joel Lobanzo.

(Photo by Andy Astfalck/Getty Images)

Den unge fodboldspiller optrådte til dagligt for det belgiske mandskab Royal Antwerp, på deres U-19-mandskab. Det engelske medie skriver at Joel Lobanzo pludseligt faldt om under træningen, og det er så senere blevet afsløret at det var et hjertestop.

De hjælpere og behandlere der var på træningsbanen, gik hurtigt igang og blev længe ved. Der kom kort efter en ambulance, som skulle transportere Lobanzo til hospitalet. I morges blev det så fastslået, at den unge fodboldspiller var afgået ved døden.

Den belgiske klub Royal Antwerp skriver på deres hjemmeside, at de undgår at komunikere på situationen. Grunden til det er at de ikke ønsker at fortælle mere, samtidig med at de gør det i respekt for Joel Lobanzo og hans pårørende.

Siden hændelsen skete har klubben tilbudt hjælp og støtte, til spillere og folk omkring klubben som så hændelsen ske. Flere af klubbens spillere har ifølge mediet allerede modtaget meget psykisk hjælp, hvilket ifølge mediet er forståeligt.

Er Royal Antwerp Uniteds lille talent-klub?

Det kommer som et chok, når en spiller lige pludselig falder om på banen. Der er ingen som er forberedt på det kan ske, så derfor kommer det også som et chok understreger det engelske medie Mirror.

Royal Antwerp er ifølge mediet på en måde, Manchester Uniteds udviklingsklub. Da de ofte sender spillere til klubben, for at få spilletid og udvikle sig. Det er tidligere sket med John O’Shea, Jonny Evans.

Læs også: Superliga-stjerne har været til lægetjek hos FC Midtjylland: Brøndby er også interesseret