Bubacarr Sanneh har haft en glimrende sæson for AC Horsens i denne sæsons udgave af Alka Superliga. Det har selvsagt kastet en del interesse af sig, heriblandt fra to af Superligaens to største klubber, FC Midtjylland og Brøndby IF.

 (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Nu har Sanneh også skiftet agent, så det har sat benzin til bålet i forhold til spørgsmålet om et snarligt skifte, der forventes at være lige på trapperne.

FC Midtjylland og Brøndby IF er blandt de interesserede klubber, der har udtrykt stor interesse for den gambianske midtstopper.

AC Horsens gemmer på en meget vigtig juvel i forsvaret, hvor man har den 22-årige Bubacarr Sanneh fra Gambia på kontrakt. Den tid ser dog snart ud til at være forbi.

Den brølstærke stopper er dog på vej væk fra ‘Den Gule Fare’. Således skriver Ekstra Bladet, at han ikke vil forlænge den nuværende kontrakt, som udløber efter denne sæson.

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker

 

Derudover skriver avisen også, at Brøndby IF og FC Midtjylland er meget interesserede i den gambianske landsholdsspiller, der for nylig skiftede agent.

Slutteligt har Ekstra Bladet spurgt spillerens nye agent, Allan Bak Jensen, omkring det faktum, at et skifte til FC Midtjylland skulle være meget tæt på, og at gambianeren allerede skulle have gennemgået et lægetjek i den midtjyske klub. Men det har Allan Bak Jensen ikke nogen kommentarer til.

PSG går TRANSFER-AMOK: Vil hente de to største stjerner i Premier League

 

AC Horsens ligger i øjeblikket på en 7. plads, og hvis Superligaen sluttede nu, ville de akkurat misse top-6, som betyder en plads i mesterskabs-slutspillet.

Derfor er der nok også en del betænkeligheder i forhold til, om man bør sælge Sanneh eller ej, idet han har været en stor del af skylden for de fornemme præstationer i den østjyske klub.

Se bare her: Sådan får du Lionel Messi i FIFA 18 helt GRATIS