Hvis du spiller karriere-spil i FIFA 18, så er det bare med at slå øjnene op, for du kan nemlig hente Lionel Messi gratis i dette års udgave.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Kunne vi lokke med en Lionel Messi i topform helt gratis til din klub i FIFA 18-karriere? Hvis ikke, så forlad bare siden nu. Hvis ja, så bliv endelig hængende.

Ronaldo i krig med stjernespiller: Sælg ham – ellers smutter jeg!

 

En FIFA-gamer har nemlig lagt en video på YouTube, hvor han afslører for dig, hvordan du kan få en af verdens bedste fodboldspillere helt gratis i FIFA 18. Så om du er SønderjyskE, Arsenal eller Sunderland er fuldstændig underordnet i dette tilfælde.

Det kan de da ikke mene: FC Barcelonas stadion skifter navn

 

Så snart du rammer det næstkommende transfervindue, altså det i januar måned, kan du nemlig skrive en forhåndskontrakt med den argentinske Barcelona-spiller, når han endnu ikke har forlænget sin aftale med den spanske storklub.

Solbakken: Skulle have købt denne stjerne som Cornelius’ arvtager

 

Og så er det altså bedøvende ligegyldigt om du er manager for SønderjyskE, Arsenal eller Sunderland – du kan nu tilknytte en verdensklasse angriber for ingen penge, og tilmed uden snyd.

Sportsdirektør sender advarsel til PSG: Neymars ego er for stort

 

Nedenfor kan du se videoen, som allerede nu nyder stor omtale. Vi forstår godt hvorfor!

 

Lionel Messi er en af verdens bedste fodboldspillere, og derfor er det også bekymrende for FC Barcelona, at han ikke har underskrevet en forlængelse med klubben.

Efter sigende skulle der dog allerede nu være en mundtlig aftale på plads mellem den argentinske angriber og klubbens præsident, Josep Bartomeu, som i sommers var meget upopulær blandt FC Barcelona-fansene, og de såkaldte, Cules, i klubben.

På trods af salget af Neymar i sommers er FC Barcelona gået næsten helt uberørt over afgangen. Man fører suverænt La Liga med hele otte point ned til Real Madrid på tredjepladsen.

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker