Der er angiveligt fnidder i Real Madrids omklædningsrum i øjeblikket, hvor der er kamp om pladserne for mest eksponering. Det handler om forholdet mellem Cristiano Ronaldo og Gareth Bale. Førstnævnte vil have waliseren ud og i stedet for, vil han tilføje noget nyt, friskt blod til Real Madrids trup.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Det har længe været et emne i medierne, især i de spanske. Forholdet mellem Cristiano Ronaldo og Gareth Bale. Det skulle nu have nået et nyt lavpunkt. Således beretter den spanske avis, Don Balon, nemlig, at portugiseren vil have ud af den spanske kongeklub.

Læs også: Glem Lukaku: Her er sæsonens bedste indkøb

Ifølge det spanske medie, mener Cristiano Ronaldo ikke, at den tidligere Tottenham-stjerne opfylder de forventninger, der er til spillere, som spiller for Real Madrid. Derfor kræver han angiveligt den walisiske offensivspiller solgt.

Læs også: Messi og holdkammeraterne fik sig en kæmpe overraskelse: Denne stjernespiller sad pludselig i Barcas omklædningsrum

Det er dog ikke bare en spontan udmelding, der er røget ud af munden på Cristiano Ronaldo ved en fejl. Nej, faktisk er ”krigserklæring” så velovervejet, at portugiseren har fremstillet en liste med navne. Navne over mulige spillere, som kan hentes ind i stedet for Gareth Bale.

På den liste skulle være portugisiske Goncalo Guedes, som Ronaldo deler agent med.

Læs også: Det sker der, når du tilbyder Cristiano Ronaldo en ugentlig løn på 10 kroner i FIFA 18

Real Madrid har ikke fået den mest optimale start på denne sæsons La Liga. I øjeblikket er man hele 8 point bagud til ærkerivalerne fra FC Barcelona, og i går blev det til et 2-1 nederlag på udebane mod Girona FC.

I øvrigt kan vi oplyse om, at Real Madrid aldrig har vundet La Liga-titlen, når de har været otte point eller flere bagud.

Læs også: Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker