Arsenal har endnu ikke for alvor gjort deres indtog på transfermarkedet denne sommer. De har godt nok hentet et par talenter og ikke mindst Petr Cech i Chelsea, men det var nogle handler, som de fleste forventede at se.

Nu tyder meget dog på, at der inden for den nærmeste fremtid vil ske noget meget interessant hos ‘The Gunners’. Arsenal har i de seneste år vist, at de nu kan være med på samme niveau som de helt store klubber når det kommer til transfers. Spiller som Mesut Özil og Alexis Sanchez viser, at Arsenal i den grad også er en klub, der kan kæmpe med om de store spiller på transfermarkedet.

Arsenal er tæt på sommerens største transfer

Der har været en smule stille omkring klubben siden præsentationen af Petr Cech, men nu er Wenger og spillerne tilbage fra ferien og så skal der ske noget. En af Europas førende fodboldeksperter og agenter, Muzzi Ozcan, har nemlig for nyligt været meget aktiv på sin Twitter profil, hvor han blandt andet skriver, at Arsenal er særdeles tæt på at færdiggøre det han kalder ‘the transfer of the season’.

Så er spørgsmålet bare: Hvilken spiller drejer det sig om? Benzema løn

Der går mange rygter og mange af dem peger i retning af to franske angribere, hvoraf Arsenal eftersigende skulle være meget tæt på en aftale med én af dem. De to angribere det drejer sig om er Alexandre Lacazette og Karim Benzema.

Rygterne i England, Spanien og Frankrig går på, at det er én af de to angribere, som Arsenal snart vil præsentere. De fleste rygter går på at det er Karim Benzema det drejer sig om, men Arsenal har i lang tid også holdt øje med Alexandre Lacazette, så det er bestemt også en mulighed. Uanset hvad, så vil begge spillere virkelig forstærke Arsenal og gøre dem til en endnu mere seriøs titeludfordrer.

Hvem tror du Arsenal henter i dette transfervindue – Lacazette, Benzema eller en helt tredje? Deltag i debatten her.