Manchester United har haft en meget blandet sæson. Før sæsonen fik man ny træner i Louis van Gaal og man brugte en hel del penge på spillere som, Angel Di Maria, Luke Shaw, Ander Herrera og Radamel Falcao. De mange nye stjernespillere skulle få klubben tilbage på rette kurs, men det er ikke helt gået som forventet.

Derfor planlægger Manchester United nu endnu engang en travl sommer. Memphis Depay er allerede blevet hentet til klubben og flere spillere skulle angiveligt være på vej. En af Englands mest troværdige journalister har netop idag udmeldt, at klubben allerede har to nye signings på plads.

DORTMUND, GERMANY - MAY 09: Mats Hummels of Dortmund reacts during the Bundesliga match between Borussia Dortmund and Hertha BSC at Signal Iduna Park on May 9, 2015 in Dortmund, Germany. (Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Andy Mitten er kendt for at være særdeles troværdig. Han var blandt andet en af de første, der kunne offentliggøre, at Manchester United havde indgået med en aftale med Memphis Depay. Nu melder Mitten så, at klubben allerede har to nye signings mere på plads. Der nævnes ingen navne, men det skulle eftersigende være to stjernespillere.

Ifølge Andy Mitten, så skulle det eneste, der mangler, være en godkendelse fra Louis van Gaal samt et lægetjek for begge spillere. Der spekuleres i øjeblikket i navne på spillerne og det mest oplagte er umiddelbart, at der er tale om Mats Hummels og Ilkay Gündogan fra Dortmund. Det skal lige siges, at dette blot er vores bud på hvem det kunne være, ingen navne er officielt blevet meldt ud fra nogen kilder endnu.