Paris Saint-Germains træner, Thomas Tuchel, har bekræftet, at klubbens italienske midtbanespiller, Marco Verratti, er dømt tvivlsom. Dermed misser han måske næste uges Champions League-kamp mod Manchester United.

Den 26-årige italiener har ikke spillet en kamp for PSG siden januar, hvor han pådrog sig en skade på sin ankel. Han vendte dog tilbage til træning mandag. Foran ham og PSG venter en hård uge.

Tuchel fortæller dog til pressen, at Verratti måtte udgå af torsdagens træning, og derfor kommer han heller ikke med til klubbens møde i weekenden mod Bordeaux.

PSG rejser til Old Trafford i næste uge, hvor Manchester United venter i ottendedelsfinalen i Champions League-turneringen.

– Marco Verratti kunne ikke færdiggøre tirsdagens træning. Han havde problemer, fortalte Tuchel.

– Jeg bliver nødt til at vente i morgen (i dag, red.), før jeg afgør, om han kan komme med til kampen mod Bordeaux.

– Hans nye problem er noget andet, men jeg ved ikke så meget.

Det er et hårdt slag for PSG, som allerede må undvære Neymar i begge kampe mod Manchester United. Derfor er det op til blandt andre Kylian Mbappé at løfte byrden for PSG rent offensivt.

Tuchel: Mbappé skal ikke være som Neymar

– Jeg foretrækker, at Kylian er den, som afslutter – når han er den sidste, der afslutter vores angreb, fortæller den tyske træner og uddyber.

– Han er utrolig farlig på grund af hans hurtighed og hans tørst efter at score mål.

– Jeg vil ikke have, at han skal påtage sig Neymars ansvarsområder. Han skal ikke lave oplæg samt holde på bolden de sidste meter.

– Vi har spillere, som er i stand til at gøre det – spillere som kan støtte Kylian [Mpabbé] og Edi [Cavani] med den rigtige aflevering.

– Begge angribere skal være vores afsluttere. Det er det vigtigste, afslutter Tuchel.

SE OGSÅ: VILD KASSE: Anders Randrup scorer VANVITTIGT selvmål imod OB