Flere Twitter-brugere var ikke helt tilfredse med det, de havde set, F.C. København levere torsdag aften i den selverklærede republik Transnistrien, hvor Sheriff Tiraspol tog imod de danske gæster. Flere danskere raser nemlig over, at spillet og kampen var kedeligt og kønsløst. Én bruger overvejer endda selvmord efter den sløje præstation.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Det var noget af en langgaber, da de to klubber torsdag aften tørnede sammen i Tiraspol. Tempoet var særdeles langsomt, og ingen af holdene satsede, og de gik mest af alt efter en nulløsning.

SE OGSÅ: Ingen mål igen: TV-eksperter RISTER FCK-holdet

F.C. København ville være tilfredse med et point på en svær udebane, mens værterne nok ikke forventede det store mod en overmatchet modstander i de forsvarende danske mestre.

Spillet var ikke noget at råbe hurra for. Det huede heller ikke seerne herhjemme i de danske stuer, der rasede ud på Twitter.

Herunder kan du se et udpluk af de utilfredse Twitter-brugere.

SE OGSÅ: Ancelotti fik kun 15 måneder som træner for Bayern – nu har han skrevet dette på Twitter

https://twitter.com/Big_boxing247/status/913508919414329345?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ffooty.dk%2Ffooty-fodbold%2F2017%2F09%2F28%2Ffaldt-i-i-sovn-twitter-raser-efter-fcks-pinligt-kedelige-europa-league-kamp%2F

Er du enig i kommentarerne? Deltag gerne i debatten på vores Facebook side.