Manchester Citys målmand, Joe Hart, begav sig ud på de sociale medier, forud for et – formodes der – lægetjek denne mandag.

(Photo: Getty Images)

Hart, som tilbragte sidste sæson med Torino i Italien, er nu vendt tilbage til Etihad Stadium, efter opholdet i Serie A.

Men det ser ud til, at Englands tidligere nummer 1 er på vej sydpå, efter han offentliggjorde et billede, mens han sidder i et tog.

Den 30-årige målmand offentliggjorde et billede på Instagram, hvor der i billedteksten står: – På vej til det næste eventyr. #kaammoonnn.

View this post on Instagram

on route to the next adventure #kaammoonnnn

A post shared by Joe Hart (@joehartofficial) on

Mange West Ham-fans begyndte derefter at spamme billedet med kommentarer, for at antyde, at et skifte var på vej.

Mange engelske medier har kædet den tidligere Shrewsbury-målmand sammen med et skifte til the Hammers i de seneste par uger. Hart forventes at gennemgå et lægetjek i de næste 48 timer.

Selvom han har været fast starter på det engelske landshold og en etableret Premier League-målmand med to ligatitler på cv’et, flokkes klubberne ikke just om Hart.

Læs også: Aftale i hus: Arsenal skriver kontrakt med Monaco-spiller

Det tyder på, at den 30-åriges lønkrav er en del af flere hæmsko, som har været medvirkende til, at englænderen stadig befinder sig i Manchester City.

For to uger siden forespurgte Newcastle United sig om Harts tilgængelighed på markedet. Det skriver Daily Mail.

Træner Rafa Benitez mener, at Harts Premier League-erfaring ville være en afgørende fordel for Newcastle i næste sæson, men nu ser det altså ud til, at det bliver West Ham som løber med den 30-årige målmand.

Hart har optrådt i den engelske Premier League over 300 gange og har pr. dags dato 119 clean sheets.