Manchester United tabte til Sevilla hjemme på Old Trafford, i Champions League. Derfor rygter de altså ud af turneringen, og det er ikke et godt resultat for United og Mourinho.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United tabte til Sevilla hjemme på Old Trafford, og kom derfor ikke videre i Champions League. Det er bestemt ikke noget som har givet José Mourinho ros blandt Manchester United-tilhængerne og specielt de engelske fodboldeksperter.

(Photo credit should read JON SUPER/AFP/Getty Images)

Roy Keane og Steven Gerrard er ifølge mediet Daily Star lidt ude med riven, da de mener Mourihno ikke er den rette til opgaven. Da mange brokker sig over måden Mourinho gik ind til det første opgør, da Manchester United tog til Sevilla.

Et andet engelske medie er Teamtalk, som nu skriver at Mourinho skulle have lavet en kommentar på det dårlige resultat. Mediet skriver endda at José Mourinho gør det som han har tendens til, nemlig at finde andre at give skylden.

Den portugisiske træner mener nemlig ikke at Paul Pogba og Alexis Sanchez spillede så godt, som de måske kunne have gjort. De to Manchester United-stjerner spillede ifølge Mourinho under niveau, og de forsøgte ikke hårdt nok.

Roy Keane tager også fat i det faktum, at José Mourinho går ud og giver skylden til hans spillere. Det er ikke noget som den tidligere Manchester United-stjerne er glad for, da Keane mener at Mourinho håndterer det på en forkert måde.

Er det okay at sammenligne Mourinho med Alex Ferguson?

Keane tager fat i at hvis Sir Alex Ferguson aldrig havde gjort som José Mourinho i pressen. Roy Keane fastslår  at trænerens opgave er at få fjernet pressens fokus fra spillerne. Specielt det har José Mourinho været god til tidligere.

Men det som José Mourinho nu har gjort, er tydeligvis ikke noget som er faldet i god jord. Det hjælper ikke ligefrem på situationen, efter det dårlige resultat United fik mod Sevilla hjemme på Old Trafford.

Læs også: Southampton udpeger ny manager som afløser for Pellegrino