Zlatan Ibrahimovic er i bedste “Zlatazn-stil” ude med riven igen, og viser at han bare er en stor person i fodboldmiljøet. Læs udtalelsen fra Zlatan længere nede.

Af Lasse D. Drescher

Den svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic har for nyligt forladt Manchester United. Den svenske angriber er skiftet til den amerikanske klub LA Galaxy, hvor det må forventes at den nu 36-årige svensker afslutter karrieren.

Zlatan med udslåede arme

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Zlatan Ibrahimovic har ifølge mediet FourFourTwo afsløret, at han vandt alt han kunne med Premier League-storklubben Manchester United. Den store angriber udtaler endda, at hvis han blev længere hos United ville det bare være skidt for ham.

Zlatan udtaler følgende til FourFourTwo:

” Zlatan – det er mig, hvis nu der var nogen som skulle være i tvivl, og jeg er en stor fisk. Manchester er en mindre dam, fyldt med små lavt rangerede fisk. Los Angeles er en stor dam, hvor en jumbo-fisk som Zlatan, som stadig er mig, vil blomstre.

Selvfølgelig er Zlatan stadig den største og mest spændende fisk, uden tvivl. En koi-fisk i en verden af stenbiddere. Men jeg vil ikke længere blive holdt tilbage, af mindre fisks jalousi til den store fisk som jeg er.

Zlatan, og ja jeg taler om mig selv i tredjeperson igen, han vandt alle de trofæer han gad vinde. Egentlig var der ingen af dem som var speciellle, dog ville han gerne være topscorer i Carabao Cuppen, som han også formåede at opnå.

Zlatan, and once again I am referring to myself in the third person here, won every trophy he cared about winning,” he continued. “He didn’t particularly care for any of them, except being top scorer in the 2017 Carabao Cup.”

Dog skal det lige nævnes at Zlatan ikke var den eneste, som formåede at lave fire scoringer i Caraba Cuppen 2017. Engelske Daniel Sturridge formåede også at opnå en total, på fire scoringer.

Læs også: PL-storklubber jagter italiensk stjerne: Han har dog et enkelt krav