Den 31-årige Manchester City-spiller David Silva bliver sat i forbindelse, med et skifte til tyrkisk fodbold. Det er Fenerbahce som viser interesse, dog forventes det ikke at David Silva ønsker at forlade Etihad Stadium.

Af Lasse D. Drescher

Det tyrkiske transfervindue lukker først i fredag, så derfor er der en del rygter lige nu og her. Den tyrkiske storklub Fenerbahce har stor interesse i Manchester City-spiller, ifølge det tyrkiske medie Turkish-Football.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Den 31-årige spanske midtbanespiller har spillet tre kampe for Manchester City i den nuværende sæson. Det er blevet til to assist, og derfor må det forventes at David Silva er en af Manchester Citys vigtigere spillere.

David Silva er også virkelig solid på bolden, og han har øjne for sine medspillere. Det er to egenskaber som Manchester City-træneren Pep Guardiola går meget op i. Det er formentlig derfor David Silva starter inde.

Sandsynligheden for et skifte er meget lille

Det må derfor understreges at sandsynligheden for at Fenerbahce kan sikre sig David Silva, forventes ikke at være specielt stor. Da David Silva som blev nævnt lige før, er en ret vigtig spiller for Manchester City.

Læs også: Schalke-spiller er jagtet af tre europæiske storklubber