Den 25-årige englænder Jack Wilshere har i en længere tid været rygtet væk fra Arsenal. Nu meldes det at en tyrkisk storklub, har stor interesse i at hente Wilshere væk fra Emirates Stadium.

Af Lasse D. Drescher

Det tyrkiske medie Turkish-Football skriver at den tyrkiske storklub Fenerbahce, fortsat har interesse i en Arsenal-spiller. Det er midtbanespilleren Jack Wilshere, som har været jagtet af Fenerbahce i en længere periode.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Fenerbahce forsøgte tæt på transfervinduets sidste dag, at hente Jack Wilshere væk fra Emirates Stadium. Det bud afsløg Arsenal dog ifølge mediet, og det forventes at Fenerbahce vil forsøge endnu hårdere når det er januars transfervindue åbner op.

Jack Wilshere var i sidste sæson udlånt til Premier League-konkurrenten Bournemouth. Det blev i den stund til 27 kampe for Wilshere hos Bournemouth. Det forventes samtidig at Arsenal ikke har den store interesse, i at bruge Jack Wilshere.

Er skiftet væk fra Arsenal den rigtige beslutning?

Derfor kunne et skifte væk fra Emirates Stadium være en god mulighed for spilletid, for den 25-årige engelske midtbanespiller. Der meldes dog ikke om en forventet pris på den engelske midtbanespiller.

Men det tyrkiske medie skriver at buddet som Arsenal afslog i slutningen af transfervinduet, ligger på omkring 80.000.000 kroner.

Læs også: Om Messi: Det er kun et spørgsmål om tid