Schalke besidder en masse store talenter, heriblandt danske Pierre-Emile Højbjerg, som i denne sæson er udlejet fra Bayern. Derudover løber spillere som Johannes Geis og Leon Goretzka også rundt i klubben. Helt i front løber Leroy Sané, som er blevet interviewet.

Foto: Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Foto: Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Han knytter en bemærkning til den catalanske storklub, FC Barcelona, som han gerne så sig selv spille for, når han engang forlader hans trygge rammer i Schalke 04.

Han har ifølge den tyske avis, Bild, afsløret, hvilken klub han helst ser sig selv spile i, når han engang forlader Schalke 04:

“Jeg forventer, at jeg stadig spiller i klubben i næste sæson, men det er ingen hemmelighedet, at jeg en dag i fremtidig gerne vil spille for en klub i udlandet, der er større end Schalke. Jeg ser mig dog helst i Barca, som har været min drømmeklub, siden jeg var helt lille.”

Læs også: Liste. De mest arbejdsomme spillere i Premier League

Barcelona har selv udvist interesse for stortalent, der fik sin debut på det tyske A-landshold, tilbage i efteråret.

Sané har i denne sæson spillet 23 kampe for Schalke 04 i Bundesligaen med fem mål til følge. Ydermere er det som tidligere skrevet er det i denne sæson også blevet til debut på det tyske A-landsholdet, hvor han indtil videre har spillet 1 kamp.

Læs også: Zlatan: Vil ikke spille for engelsk storklub, hvis denne manager er der