Foto: VI Images via Getty Images

Foto: VI Images via Getty Images

Den engelske storklub Liverpool FC er blevet kædet sammen med den tyske venstreback, Jonas Hector, der til dagligt spiller for FC Köln i Bundesligaen.

Af Emil Plovgaard

Jonas Hector har i indeværende sæson været en markant profil for FC Köln i Bundesligaen, og hans solide præstationer har da også medført en plads som fast mand på det tyske landshold.

Rygtet om et skifte til Liverpool er efter sigende opstået på grund af, at Jürgen Klopp holder øje med tyskeren.

Læs også: Xavi: Han ville passe perfekt ind i Barcelona

Spilleren selv er meget åben over for et muligt skifte til den engelske klub:

“Hvis jeg fik opkaldet (fra Jürgen Klopp, red.), så ville jeg klart overveje det, forklarer Hector i et interview med Eurosport, og tilføjer:

“Man skal altid overveje, om man er klar til at tage det næste skridt, men det er ikke noget, jeg tænker på, lige for tiden.”

Venstreback fastslår derudover, at tankerne i øjeblikket ligger på tilværelsen i det tyske.

“Jeg føler, at det vi har at gøre med i FC Köln er nok. Jeg har også landsholdet, og en stor turnering dér, som jeg skal tænke over”, afslutter Hector med henvisning til EM-slutrunden i Frankrig til sommer.

Jonas Hector er udset som en erstatning for Alberto Moreno, der grundet sin lidt for angrebslystne spillestil ikke just har imponeret Jürgen Klopp, og derfor vil forsøge at tilknytte en lidt mere defensiv erstatning, når sommerens transfervindue åbner.

Læs også: Hyldest til Johan Cruyff: Får stadion opkaldt efter sig