FC Barcelona planlægger at sige farvel til en række profiler til sommer og blandt andet Xavi har allerede bekræftet, at han skifter klub denne sommer. Xavi efterlader et hul på midtbanen, som klubben meget gerne vil fylde du med en ny stjerne. Tidligere gik rygterne på, at erstatningen kunne blive Arsenals, Aaron Ramsey, men nu tyder meget på at de i stedet bliver en tysker.475295782

Det har længe været offentligt kendt, at Ilkay Gündogan med al sandsynlighed forlader Dortmund denne sommer og det vil Barcelona udnytte. Luis Enrique skulle angiveligt være en stor beundrer af Gündogan og han ser ham som den perfekte arvtager for Xavi.

– Ja, der har været samtaler med flere klubber og en af dem har været FC Barcelona. Der har været forhandlinger og de er stadig igang. Jeg forholder mig åbent til, om Dortmund skal fortsætte uden mig. Der kommer en dygtig træner og jeg vil ikke have noget imod at blive en sæson mere. – Ilkay Gündogan til tysk presse efter gårsdagens pokalfinale.

Forhåndsaftale ikke decideret køb

FC Barcelona må som bekendt ikke hente nogen spillere i dette transfervindue og derfor kan de kun lave en forhåndsaftale med Gündogan. Om en forhåndsaftale så er nok er det store spørgsmål i øjeblikket. Manchester United og Arsenal har også været meldt interesserede og de kan i modsætning til FC Barcelona hente Gündogan til sommer.

Ilkay Gündogan info:

Jürgen Klopp har beskrevet Ilkay Gündogan som “en intelligent og fuldstændig midtbanespiller med mange forskellige styrker.”  Gündogan bliver ofte sammenlignet med Manchester Uniteds Michael Carrick, og han er intelligent når han er i boldbesiddelse og besidder en overtruffen taktisk disciplin.

Ilkay Gündogan er 24 år gammel. Han har tidligere spillet for FC Nürnberg og i sin helt tidlige professionelle karriere spillede han på Bochums 2. hold. I dag spiller Ilkay Gündogan for Borrusia Dortmund.

Nedenfor kan du se et uddrag af vores partneres Barcelona tøj og merchandice:

[shopello_products]