Liverpool har haft en del interesse udefra på den tyske landsholdsspiller Emre Can. Liverpool-spilleren har således tiltrukket interesse fra nær og fjern, og han rygtes til både Juventus og Paris Saint-Germain blandt mange andre klubber. Det har længe været rygtet, og antaget, at midtbanespilleren ville forlade Anfield, når hans kontrakt med klubben slutter til sommer.

LONDON, ENGLAND – MARCH 06: Christian Benteke of Liverpool (R) celebrates with team mates Emre Can and Adam Lallana as he scores their second goal from the penalty spot during the Barclays Premier League match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park on March 6, 2016 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Can har været tøvende over for en eventuel forlængelsen af kontrakten med Champions League-semifinalisterne. Juventus har været udpeget som favoritterne til at lande hans underskrift, men en markant u-vending kan finde sted, og den tyske landsholdsspiller bliver måske alligevel hos Liverpool og Jürgen Klopp.

The Mirror citerer kilder, som kan fortælle, at Can har været imponeret over Liverpools præstationer i anden halvdel af denne sæson. Her kæmper man nemlig med om en plads i Champions League-finalen. Dette har gjort, at nu måske alligevel binder sig til Jürgen Klopps mandskab for en længere årrække.

LÆS OGSÅ: Transfernyt: Celtic snupper et af Liverpools største talenter

Den 24-årige tysker er dog tvivlsom til en eventuel Champions League-finale i den ukrainske hovedstad, Kiev. Han kæmper nemlig stadig med sin genoptræning, efter han har været ude med en skade siden marts måned.

Men Can når måske at blive klar, og det er godt nyt for Liverpool, som har mistet Alex Oxlade-Chamberlain for resten af denne sæson, mens også Adam Lallana er ude med en skade.

LÆS OGSÅ: Neville: Her er de bedste spillere i Premier League i hver sin kategori

Liverpool skal forsøge at spille sig til en plads i Champions League-finalen, når de onsdag aften gæster Roma.