Den ungarske målmand, Marton Fulop, er i går, torsdag, død efter en længere tids kamp mod kræft.

Fulop har blandt andet spillet i Manchester City, Sunderland og Ipswich, og spillede i den græske klub, Asteras Tripolis, da han trådte tilbage fra fodbolden i 2013, da han fik en tumor i armen.

Fulop fik 24 landskampe for det ungarske landshold, og var ellers på vej tilbage til fodbolden, men operationen gik galt, og Marton måtte opgive.

Fulop blev mindet under Ungarns kamp på udebane mod Norge i går, med et minuts stilhed, og Ungarn spillede også med sorte sørgebind.

Vidt omkring

Marton Fulop har været vidt omkring, siden han som meget ung fik debut for den ungarske klub, MTK Budapest, og han skiftede i 2004 til den engelske storklub, Tottenham Hotspur.

Fulop blev berømt i forbindelse med en haste-lejeaftale, da Manchester City skulle bruge en tredje målmand til deres deltagelse i Champions League-turneringen.

Marton Fulop var også en del af det Ipswich-mandskab, som i 2010-11 sæsonen, nåede semifinalerne i Capital One Cup, hvor man røg ud til Arsenal med samlet 3-1.

Manchester City offentliggjorde i går en pressemeddelelse, hvor man var meget ked af Fulops død, og udsendte kondolencer til hans familie, og Ipswich Town gjorde det samme.

Manchester Citys pressemeddelelse:

Manchester City FC sender kondolencer til familien af den tidligere målmand i vores klub, Marton Fulop, som desværre er gået bort.

Ipswichs pressemeddelelse:

Klubben (Ipswich Town FC, red.) er dybt kede af at høre, at vores tidligere målmand, Marton Fulop, er gået bort efter længere tids kamp mod en ondsindet kræftsygdom. Hvil i fred, Marton.

Ud over de to klubber, har en masse af Fulops gamle holdkammerater og venner, udtrykt deres sorg i forbindelse med hans død.