Manchester United har haft en god defensiv i denne sæson, United har kun lukket 17 mål ind i 20 kampe, det er kun Totenham som overgår Manchester klubben, Tottenham har kun lukket 16 mål ind.

Alligevel har Louis Van Gaal stadig været lidt på jagt efter defensive styrker. Det er mest fordi man i United har haft mange problemer med skader hos normale stamspillere.

Ifølge SportBild er Manchester United tæt på at få hentet Wolfsburg spilleren Ricardo Rodriguez. Wolfsburg har fået et bud på 325.000.000 kroner.

Rodriguez har været en nøglespiller for Wolfsburg de sidste par sæsoner, og han vil helt bestemt kunne styrke United holdet.

Ricardo er ikke kun stærk defensivt, men har også teknik, overblik og så er han en fantastisk frisparksskytte. Schweizeren har lavet 10 mål og 5 assist i 39 kampe.

MUNICH, GERMANY - AUGUST 22:  Ricardo Rodriguez of Wolfsburg looks on during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and VfL Wolfsburg at Allianz Arena on August 22, 2014 in Munich, Germany.  (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Ricardo Rodriguez har haft en flot sæson hos Wolfsburg

Luke Shaw og Marcos Rojo er ude med skader, Van Gaal har forsøgt at sætte Ashley Young, Darmian og Daley Blind ned på venstrebacken, dog uden held. Hvis man kan få hentet Rodriguez til Old Trafford så er det kæmpe problem løst, og ikke nok med at man får en spiller som er klasse, man får også en spiller som kun er 23 år gammel, så derfor har man en spiller som kan spille i mange år endnu.

Læs også: United og Liverpool alene i racet om Dortmund stjerne