Sidste sommer blev den tyske midtbanespiller Ilkay Gündugan sat i forbindelse med et transfer til Premier League. Det skete imidlertid ikke, men interessen er stærk fra Premier League. I følge ThisIsFutbol.com er både Manchester United og Liverpool i førerposition til den tyske spiller med det noget tyrkisk klingende navn.

Tidligere var den italienske storklub Juventus også med i racet om at få fat på Ilkay Gündugan fra Borussia Dortmund, men ifølge The Express så har Juventus trukket sig fra kapløbet om den 25 årige midtbane.

DORTMUND, GERMANY - JULY 27: Ilkay Guendogan of Dortmund celebrates after scoring his team's 3rd goal during the DFL Supercup match between Borussia Dortmund and FC Bayern Muenchen at Signal Iduna Park on July 27, 2013 in Dortmund, Germany. (Photo by Sascha Steinbach/Bongarts/Getty Images)

Ilkay Gundogan  (Photo by Sascha Steinbach/Bongarts/Getty Images)

Gündogan har ifølge Transfermarkt.de en markedsværdi på  187.500.000 kroner, men hvor meget Liverpool og United er villige til at give for Ilkay Gundogan er ikke blevet lækket til pressen endnu.

Ilkay Gundogan er kendt som en teknisk dygtig midtbanespiller, der styrer den centrale midt, og han har været en nøglespiller for Borussia Dortmund.

Læs også: Her er Liverpools Dream Team

Nå ja så ud over at være en ganske habil fodboldspiller, så er Gundogan kæreste med supermodellen Sila Sahin:

GettyImages-475310514