Manchester United-fansene er delte forud for opgøret mod Manchester City denne onsdag.

af: Emil Plovgaard

Manchester United fans
Foto: Shaun Botterill/Getty Images

I et interview med talkSPORT har en United-fan blandt andet givet udtryk for, at han ønsker, Manchester City vinder kampen – og så er han ligeglad med, om United taber 8-0.

Der er splittelse hos Manchester Uniteds fanbase forud for aftenens opgør mod Manchester City.

En sejr over by-rivalerne vil gøre det noget nemmere for klubben at ende i top -4. Samtidig vil en sejr dog også gøre Liverpool til store favoritter til at vinde mesterskabet for 19. gang i historien.

I onsdagens udgave af Sports Breakfast, som er et radioprogram på talkSPORT, ringede flere fans af De Røde Djævle ind til de to værter, David Seaman og Alan Brazil.

Dibbsy: ‘Jeg er ligeglad med, om de vinder 8-0 over os’

Manchester United-tilhængeren ‘Dibbsy’ havde et noget ekstremt synspunkt. Han er nemlig glad, hvis City kører hans hold over – det vil nemlig gøre det svært for Liverpool.

“Jeg har holdt med Manchester United siden pokalfinalen mod Aston Villa i 1957. Jeg vil gerne have, at Manchester City stopper Liverpool i aften.

Jeg er ligeglad med, om de vinder 8-0 over os. Hvis Liverpool vinder Premier League, kommer vi ikke til at høre om andet end det. Og det gider jeg ikke.”

Jason: ‘Det handler om ren og skær bitterhed’

Jason, som også holder med Manchester United, indrømmer også, at han holder med Manchester City i aften.

“Jeg holder med Manchester United – og jeg hader at skulle sige det her – men jeg hepper på Manchester City i aften.”

“Det stammer fra barndommen. Jeg gik i skole med en del Liverpool-fans i 80’erne, da de var dominerende. Jeg vil ikke have dem til at vinde Premier League. Det handler om ren og skær bitterhed.”

Pete: ‘Pinligt!’

En anden United-fan, Pete, mener dog, at det er pinligt, at nogle af hans medfans kan finde på at holde med Manchester City i aften.

“Nogle af Uniteds fans forbløffer mig. Hvordan kan man have den holdning, at man vil tabe et derby, bare fordi Liverpool måske vinder ligaen?

“Ham som ringede ind, og sagde, at det var ligegyldigt for ham, hvorvidt vi tabte 8-0 eller ej, det er pinligt! Det er pinligt, hvordan andre United-fans kan få sig selv til at holde med City i aften.

Liverpool er ikke vores største rivaler – det er City!”

LÆS OGSÅ: United-emne afslører: ‘Ja, der er interesse!’