De fleste der følger Premier League, har de sidste par dage snakket om Memphis Depay, den hollandske vidunderdreng. Men Louis Van Gaal har ikke i sinde at stoppe her, nu ser han sit snit, til at gå efter endnu en hollandsk landsholdsspiller. Det drejer sig om Depays tidligere klubkammerat fra PSV: Georginio Wijnaldum.

Wijnaldum er 24 år, og havde Van Gaal som landsholdstræner under VM slutrunden i Brasilien. Han er en talentfuld midtbanespiller, der har en god næse for mål. 15 stykker er det blevet til i løbet af sæsonen. Han har tidligere udtalt hans interesse i at skifte klub:

”Jeg er glad i PSG, men jeg er en spiller med store ambitioner. Jeg vil gerne spille i en større liga end Eresdivisonen. Med mine kvaliteter føler jeg, jeg vil kunne bbidrage med meget, til det hold jeg tilknytter. Jeg vil vise mig i de store ligaer : England, Italien, Spanien, Tyskland og Frankrig.”

Omkring hans interesse i at arbejde med Van Gaal siger han:

”Selvfølgelig vil jeg gerne arbejde med ham igen. Han er en god træner, og gør spillere bedre. Jeg arbejder godt med ham, han er en god mand. Han gav mig chancen til VM, efter 7 måneders skade, og det er jeg taknemmelig for. Han hjalp mig, med at få min selvtillid tilbage.”

Om Wijnaldum også ender i Manchester United må tiden vise.