I følge både franske og engelske medier er Manchester United klar med et bud på 300 millioner kroner for at få fat i en af Leicester absolut farligste spillere. Der er tale om den 24 årige fransk algeriske fløj Riyad Mahrez, der i fodboldspillerens optik har været årets bedste offensive spiller i Premier League.

LEICESTER, ENGLAND - DECEMBER 02: Riyad Mahrez (L) and Jamie Vardy of Leicester City look on as a free kick is taken during the Barclays Premier League match between Leicester City and Liverpool at The King Power Stadium on December 2, 2014 in Leicester, England. (Photo by Marc Atkins/Mark Leech/Getty Images)

Riyad Mahrez (venstre) og Jamie Vardy (højre) (Photo by Marc Atkins/Mark Leech/Getty Images)

Riyadh Mahrez ligger på en delt 2. plads på topscorerlisten i Premier League sammen med Evertons Romelu Lukako med 13 mål, og kun overgået af holdkammeraten James Vardy. Ud over det så ligger Mahrez også på en delt 2. plads i Premier League når det kommer til assists, i alt er det blevet til 7 assists og den cocktail gør at fodboldspilleren.dk mener, at Riyadh Mahrez har været efterårets bedste offensive spiller i Premier League.

Læs også: Her er Jamie Vardys løn

Manchester United: Riyadh en del af løsningen

Manchester United kæmper lige nu, og en vinterpause med forstærkninger særligt til offensiven er noget der står højt på ønskelisten for Van Gaal. En af de danske sportskommentatorer beskrev Uniteds evne til angreb som om “de var renons – altså i alle 4 farver”. Riyad er nok ikke hele løsningen – men en stor forstærkning til holdet med den evne til at kæmpe for tingene og lave mål og skabe chancer for andre – det er noget United desperat har brug for.

Problemet – Ikke til salg

Leicester City’s træner Claudio Ranieri har flere gange pointeret at hverken Vardy eller Mahrez er til salg. Det tror vi skal tages med et gran salt, og det er heller ikke Ranieri, der sidder med den endelige beslutning, og spørgsmålet er snarere om 300 millioner kroner er nok.

Mahrez blev sidste år købt af Leicester for blot 42 millioner kroner i den franske klub Le Havre.

Læs også: Manchester United vil også hente Bayern bomber