Hos Manchester United er samtaleemnet for tiden manager Jose Mourinho, men i dag er der nyt fra én af spillerne i truppen. Det er særdeles chokerende nogle af slagsen rent ud sagt.

Af Anders Lang Jensen

 

Luke Shaw har i den grad skudt sig selv godt fra start denne sæson. Men tingene kunne have set helt, helt anderledes ud på grund af skaden, som han pådrog sig i Champions League for tre år siden.

Den 23-årige back brækkede sit højreben efter en hård tackling af PSV´s Hector Moreno, og selvom det sidenhen betød, at Shaw var ude resten af sæsonen. Efterfølgende har det haft flere tilbageslag, kunne det være gået meget værre.

”Jeg mistede næsten mit ben. Jeg var virkelig tæt på at miste mit ben, men anede det ikke, før seks måneder senere, da en læge fortalte mig det”, sagde Shaw i et nyligt interview med Sky Sports.

 

”Efter skaden overvejede de at flyve mig fra Holland til England. Havde jeg taget den flyvetur, var mit ben nok røget på grund af blodophobning og andet i mit ben”.

Heldigvis føler Shaw sig igen i god stand, og højrebenet er ligeså stærkt som før skrækskaden.

”Jeg har to store ar hele vejen ned ad mit ben, hvor de måtte skære det op og trække ting ud. Så slemt var det”, fortæller Shaw.

”Men jeg er ligeglad nu. Jeg føler mig stærk. Mit højreben er præcis, som det var før skaden”.

”Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke overvejede at stoppe fodbold, siger Shaw. Han kan prise sig lykkelig for, at han havde mange gode mennesker tæt på sig som støtte.”

”Jeg havde mange gode mennesker tæt på mig, venner og familie. De hjalp mig gennem det”, sluttede defensivspilleren.