Manchester Uniteds engelske midterforsvar, mener ikke at man bør være sur på Mourinho, men nærmere se positivit på det. Jones mener at Mourinho bare viser passion for kampen, og for spillet generelt.

Af Lasse D. Drescher

Den portugisiske træner, José Mourinho, blev i gårsdagens Premier League-kamp mod West Ham, hjemme på Old Trafford udvist. Det var efter at Mourinho skældte ud, og sluttede af med at sparke til en vandflaske på jorden.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Manchester United-spilleren Phil Jones, går nu ud og forsvarer hans træner. Jones mener at Mourinho viser passion, og interesse i spillet og i kampen.

Phil Jones udtaler følgende til ITV:

“José viste bare passion, og interesse. Jeg kan godt lide, at han viser passion, det er passionen for kampen, og det er tydeligt, at han bare ønskede at vi skulle vinde, så vi kunne få noget mere glæde på lægterne. Vi ønsker alle, at vi kommer igang og begynder at vinde alle de kampe, som vi bør vinde ud fra statistikker og chancer.”

Manchester United har slået en lille rekord, som lyder på at de i mange år, ikke havde haft så få point efter 13 kampe, som de har i den nuværende sæson. Sidst det skete, var tilbage i 1989/90-sæsonen.

Læs også: Mata: Vi kan ikke beskylde uheldet