Morgan Schneiderlin fortæller i interview, at han ikke er glad hos Manchester United.

Af Lasse Dam Drescher

Morgan Schneiderlin har ikke haft den ønskede rolle, som de fleste fans og han selv ønskede. Manchester United har haft en underlig sæson, med nogle gode resultater og nogle dårlige resultater. Manchester United kan dog tage et vigtigt skridt frem imod top-4 placeringen med en sejr over West Ham tirsdag aften.

Morgan Schneiderlin i duel med Tottenhams Erik Lamela. (Photo by Ian Walton/Getty Images)

Morgan Schneiderlin i duel med Tottenhams Erik Lamela.
(Photo by Ian Walton/Getty Images)

Morgan Schneiderlin håber på spilletid, nu hvor Marouane Fellaini er suspenderet og Bastian Schweinsteiger er skadet. Schneiderlin har kun spillet 13 minutter, i Manchester Uniteds sidste to vigtige kampe.

Morgan Schneiderlin udtaler følgende til L’Equipe:

“Da jeg skrev under med Manchester, håbede jeg på at spille hver kamp og vise hvor god jeg er. Som mange nok ved eller kan forestille sig, er jeg ikke helt tilfreds med spilletiden. Jeg er ikke glad i klubben. Jeg har nogle gode kamp og nogle dårlige kampe.

Manchester United og Southampton er to helt forskellige klubbe, En god kamp for Saints kan være en dårlig kamp for Manchester.”

Morgan Schneiderlin har mulighed for at komme med i Frankrigs EM trup, når Europamesterskaberne bliver spillet til sommer. Dog kræver det nogle gode præstationer af Schneiderlin, og hvis han ikke får spilletid er det svært.

Læs også: Schneiderlin.” Jeg ser Carrick og Schweinsteiger træne hårdt og det hjælper mig til at træne hårdere