Manchester United-stjernen Anthony Martial, udtaler at United skal vinde mod Zorya, når de to hold tørner sammen i Europa League.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-stjernen Anthony Martial, indrømmer at United-spillerne skal være klar på kamp, og de skal gå ud og kæmpe for sejren. De skal nemlig bruge point, for at komme videre fra Europa League-gruppespillet.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Taber José Mourinhos mandskab mod Zorya i Ukraine, skal Feyenoord samtidig slå Fenerbahce, for at Manchester United stadig skal have en chance. Manchester United kan dog mere eller mindre sikre sig videre deltagelse, hvis de bare vinder eller spiller uafgjort mod Zorya.

Feyenoords målforskel er -3, imens at er Uniteds målforskel positiv, og den ligger på 6. Det vil sige, spiller United uafgjort og Feyenoord vinder, så skal Feyenoord vinde med 9-0, for at have samme målforskel som Manchester United har, på nuværende tidspunkt. Det kommer formentlig ikke til at ske.

Anthony Martial udtaler følgende til Mirror:

“Ukraine er et anderledes sted, både at spille men også bare generelt. Fansene og vejret er meget anderledes, end det vi er vant til. Men det skal ikke lyde som en undskyldning, vi skal bare vinde kampen, og det er det enste som tæller for os.

Vi skal selvfølgelig sætte os op til kampen mentalt, men det hele handler om hvad der sker på banen.”

Læs også: Neville: Everton og Liverpool skal overveje at ændre på målmandsposten