Manchester United-veteranen fortæller at det er fedt, endelig at se United gå på transfermarkedet, og handle ind som den storklub som den er. Han mener samtidig også, at man ikke kan blive træt af Uniteds spil, i denne sæson.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere Manchester United-stjerne Gary Neville, roser José Mourinhos transfermarked-handler. Neville mener at Mourinho er gået all in, istedet for kun at hente standard erstatninger til Old Trafford.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

José Mourinho har fået Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Eric Bailly og Henrikh Mkhitaryan til Manchester United i løbet af sommerens transfervindue. Manchester United vandt ikke lige med det samme, men nu er de på vej i den rigtige retning, og de er oppe på tre sejre i træk nu, i Premier League.

Gary Neville udtaler følgende til Goal:

“Der har været for mange standard handler, i de seneste par år. Nu viser Mourinho at United er en storklub og henter kæmpe stjerner til Old Trafford. Man kan ikke blive træt af Uniteds spil i denne sæson.

Med Mkhitaryan og Anthony Martial med deres hurtighed, og så Pogba på midten og Zlatan på toppen, så kan man ikke andet end smile. Det er fantastisk og se så stort et udvalg, af stjerner på United-holdet.

Så har vi også Carrick og Herrera, som ikke er de helt store stjerner, men de skal nævnes, fordi de er så vigtige for holdet alligevel.”

Læs også: Payet: Jeg ville have det godt på Arsenal-holdet