Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Premier Leagues bundklub, Aston Villa, ligger otte point op til en redningsplads – og blev i fjerde runde slået ud af FA Cuppen hjemme mod Manchester City.

Af Emil Plovgaard

Så da FA Cuppen i weekenden var på tilbagetog, var der en sjælden friweekend til ligaens bundhold, og den blev udnyttet til at spille en venskabskamp mellem klubbens førstehold og dets U21-hold.

Kampen blev arrangeret, da truppens moral ifølge engelsk medier, er i bund, og truppen godt kunne bruge en sejr til at rette op på det dårlige humør.

Ifølge Sky Sports gik planen dog ikke som håbet. De unge spillere gik nemlig fra kampen med en komfortabel sejr, og førsteholdet måtte dermed lide et 3-0 nederlag.

I førsteholdets trup var blandt andet spillere som Brad Guzan, Alan Hutton, Ciaran Clark, Kieran Richardson, Ashley Westwood, Jordan Veretout, Idrissa Gueye, Leandro Bacuna og Scott Sinclair. Altså alle spillere, som burde vinde over U21-holdet, både når man kigger på erfaring og løncheck.

Nu gælder så Stoke ude på Britannia Stadium på lørdag – en kamp, som synes helt urealistisk at få point hjem fra for ligaens bundklub, der dermed ikke spås de store chancer for at overleve denne sæson i Premier League.

Læs også:

Engelsk avis: United klar med 572.000.000 kroner for Bundesliga-profil

Luis Suarez glemte sit pas i Barcelona – men er dog alligevel klar mod Arsenal

Twitter-reaktioner ovenpå Boltons salg: Du er nødt til at se dem!