Af: Emil Plovgaard

Uruguay vandt med 1-0 over Egypten ved de to landes første kamp ved denne sommers VM-slutrunde i Rusland. Dermed er den første runde i Gruppe A færdigspillet. 

<> at Arena Pernambuco on March 25, 2016 in Recife, Brazil.

Det var det bedste mandskab, som endte med at sikre sig sejren. Men der skulle gå hele 90 minutter, før forsvarsspilleren José Maria Gimenez kunne skaffe Uruguay sejren og alle tre point.

Uruguay var det hold på banen, som ville mest frem ad banen, mens Egypten fokuserede på at forsvare målet. De offensive kræfter kunne ikke udfylde hullet, som naturligt nok var opstået i deres offensiv på grund af Salahs fravær.

Den egyptiske Liverpool-offensivspiller er endnu ikke helt kommet sig efter sin skulderskade, som han pådrog sig i forbindelse med Champions League-finalen mod Real Madrid.

Åbnet op for spænding i Gruppe A

Med sejren lægger Uruguay op til spænding i Gruppe A, som de på forhånd er blevet udråbt som favoritter til at vinde. De spiller deres næste kamp på onsdag, når de tager imod Saudi-Arabien. Netop saudierne spillede deres første kamp i går, mod værtsnationen fra Rusland. Den kamp kan de nu risikere at blive straffet for. Læs mere om det her.

Stadionet i Jekaterinburg dannede rammer om kampen, og det var de egyptiske fans, som var mest lydhøre på lægterne. Desværre måtte de på banen se sig besejret, og den helt store stjerne, Mohamed Salah, kom altså – som skrevet – ikke i aktion.

Egyptens startopstilling: El Shenawy – Abdel-Shafi, Hegazy, Gabr, Fathy – Elneny, Hamed, Trezeguet, Said, Warda – Mohsen

Uruguays startopstilling: Muslera – Varela, Gimenez, Godin, Caceres – Nandez, Vecino, Bentancur, De Arrascaeta – Suarez, Cavani