Verdens hurtigste mand er måske en fremtidig spiller i fodboldverdenen. 100-meter rekordholderen fortæller nemlig, at jamaicaneren skal træne med en kæmpe fodboldklub, efter Bolt havde spurgt om tilladelse.

Af Anders Lang Jensen

MELBOURNE, AUSTRALIA - NOVEMBER 04:  Usain Bolt poses during the launch of Nitro Athletics on November 4, 2016 in Melbourne, Australia.  (Photo by Robert Prezioso/Getty Images)

Photo by Robert Prezioso/Getty Images

Bolt er en særdeles hurtig herre. I sommer vandt han for tredje gang i træk guldmedaljen i 100m til de olympiske lege i Rio. Og efter mange år med guld om halsen i disciplinerne 100m, 200m og 100m-stafet, er det måske tid til nye udfordringer.

I mange år har det været fremme, at Bolt er stor Manchester United-fan, og det har været en stor joke, at sprinteren skulle være en fodboldspiller hos Uniteds mandskab i Premier League.

Men nu er det ikke hans elskede engelske klub, der er tale om. Ifølge mediet Guardian skal Bolt træne med tyske Borussia Dortmund. Bolt fortæller til avisen, at han ser sig selv som en winger, og han får tid til at bevise sit niveau de næste par uger i den tyske storklub.

Bolt mener sin fodboldkarriere seriøst, og har store drømme. I første omgang på træningsbanen i Dortmund hvor han kan løbe lidt om kap med Aubameyang.