Den i dag 32-årige Usain Bolt ser endelig du til at få sin drenge-drøm til at gå i opfyldelse. Ifølge flere medier skulle den australske A-League-klub Central Cost Mariners nemlig have tilbudt hurtigløberen en professionel kontrakt. Blandt andet Goal.com har bragt historien i avisen.

Den tidligere atletikstjerne og nuværende rekordholder på 100 m sprint, har gang i et meget spektakulært karriereskifte. Han har nemlig i den seneste tid været på prøve hos den australske klub Central Coast Mariners. I pre-season, der lige nu er i gang i Australien, har han scoret to gange og imponeret både træner og fans med sine færdigheder med og særdeles uden bolden.

Tidligere på året afviste den otte-dobbelte Olympiske medalje-vinder at skrive under på en kontrakt med Valetta, der i øjeblikket er den bedste klub på Malta. I stedet har han prøvet lykken på den anden side af jordkloden. I Oceanien. Og det ser ud til at have båret frugt.

Video: Bolt lærer de første tyske gloser

Det er ikke kendt, hvilke detaljer, der indgår i kontrakten. Men en ting er sikkert. Og det er, at verdens hurtigste mand meget snart kommer til at spille professionel fodbold. Usain Bolt kommer til at løbe på fodboldbanen sammen med andre. Og det bliver særdeles spændende at følge ham som angriber eller fløjspiller.

Den tidligere australske landstræner Ange Postecoglou mener, at Central Coast Mariners passer godt til Usain Bolt. Han siger: “Det ser ud til at de passer sammen. Men udover det, så mener jeg noget andet. At fodbold er en sport, der er svær at komme ind i. Ude fra gaden. Man skal have været i gamet mange år. Mange år for at blive professionel. Og det har Bolt ikke. Han har dyrket atletik og ikke fodbold. Men vi får se.”