Af Anders Lang Jensen

Det franske storhold i Paris leverer sublime resultater denne sæson, men de mange stjerner betyder også utilfredshed hos andre spillere i den stjernespækkede PSG-trup.

(Photo by Duane Burleson/Getty Images

Brasilianske Dani Alves skiftede denne sommer til den franske hovedstad fra italienske Juventus. Det har betydet, at den belgiske højreback Thomas Meunier har haft særdeles langt til grønsværen i den franske hovedstad.

Angiveligt er den belgiske landsholdsspiller også utilfreds med situationen på Parc des Princes i Paris. Rollen som andenviolin efter den brasilianske stjerneback behager ikke Meunier, der ønsker fast spilletid hver weekend.

Den 26-årige belgier er de seneste måneder rygtet mod engelske Manchester United, og netop denne interesse fra holdet på Old Trafford melder den engelske avis The Sun nu endnu engang. Jose Mourinho er opsat på at hente en langsigtet erstatning for Antonio Valencia til højrebacken.

Sidste sæson spillede belgieren seks kampe i Champions League og 18 kampe i den franske Ligue 1. Efter Dani Alves´ tilgang har piben dog en noget anden lyd. Den tidligere Barcelona-stjerne har spillet alle kampe både i den franske liga og de europæiske gruppekampe.

Photo by Matthew Lewis/Getty Images

Den franske avis L’Equipe har også interviewet den 26-årige back omkring situationen, og det er ikke tilfredshed, der gør sig gældende for belgieren. ”Jeg vil spille alle kampe for holdet, uanset om det er mod Bayern München eller en kamp hjemme i ligaen.”

”Jeg spiller på et af de 5 bedste hold i verden, og der er ikke langt fra startspillerne til udskifterne i forhold til deres niveau. Lige nu skal jeg være tålmodig, for jeg bliver ikke prioriteret”, siger Meunier til den franske avis.

Forsvarsspilleren kom til fra belgiske Club Brügge i sommeren 2016. I sidste sæson spillede han meget for Unai Emerys franske mandskab, men efter tilgangen af den rutinerede 34-årige Alves må belgieren se til fra bænken.