Utilfreds Real Madrid-spiller rygtes væk, fra den spanske storklub. Der er stor interesse fra Premier League-storklubben Tottenham.

Af Lasse D. Drescher

Tottenham har i den seneste tid haft interesse, i at sikre sig Aston VIlla-profilen Jack Grealish. Den 22-årige midtbanespiller er i manges øjne en af de kommende store engelske spillere, som formentlig kan få en stor rolle på landsholdet.

(Photo: Getty Images)

Men ifølge Marca så har Premier League-storklubben stadig en anden spiller i tankerne, nemlig 24-årige Mateo Kovacic fra Real Madrid. Hitc mener også at Tottenham måske får mere ud af at sikre sig Kovacic, frem for Jack Grealish.

Eftersom at Mateo Kovacic har bevist at han er ekstremt stærk, hvis han får meget spilletid. Samtidig med han har vist, at han kan udvikle sig. Jack Grealish har lidt større problemer, med for alvor at slå igennem, og holde et højt niveau.

Der meldes ikke et direkte beløb, som Jack Grealish vil koste. Men Aston Villa har gjort det tydeligt, at det ikke bliver billigt hvis de skal sælge ham. Samtidig med det forlyder sig at man kan sikre sig Mateo Kovacic, for omkring 450.000.000 kroner.

Jack Grealish har heller ikke indikeret på nogen måde, at han er utilfreds med at spille hos Aston Villa. Det kan man dog ikke sige om Mateo Kovacic, da han har gjort det tydeligt, at han ikke er tilfreds med spilletiden han får hos Los Blancos.

Kan kroaten blive en stor stjerne, hos London-storklubben?

Mateo Kovacic kunne ifølge mediet Marca, være en solid tilføjelse til Premier League-storklubben Tottenham. Da de for alvor gerne vil op og blande sig helt i toppen, af den engelske Premier League.

Samtidig med de har forhåbninger om at komme langt i Champions League, da deres fremtidsplaner er store og deres visioner om hvad der skal ske i klubben er store.

Læs også: Tottenham vil sikre sig ung og målfarlig La Liga-angriber