Af Anders Lang Jensen

Denne sommer hentede Arsene Wenger sin landsmand Alexandre Lacazette i franske Lyon. Den målfarlige angriber var det store sommerindkøb, og den franske landsholdsangriber har også leveret fine præstationer for The Gunners siden skiftet til den engelske hovedstad.

Nu kan endnu en franskmand være på vej til Arsenal, hvor Real Madrids Karim Benzema er et varmt navn på Emirates Stadium. Gennem de senere år er den franske spydspids rygtet væk fra Real Madrid, hvor Benzema er en udskældt herre blandt fans og den spanske medier.

Den spanske avis Don Balon erfarer, at franske Wenger har et kontrakttilbud liggende klar til Benzema, der ligesom Alexandre Lacazette har en fortid som frontangriber i Lyon. Til sommer ønsker holdet på Emirates Stadium at tilknytte Benzema og har lagt bud til Real Madrid også.

Photo by Clive Rose/Getty Images

Ifølge avisen er Benzema klar til at skifte til den engelske hovedstad og væk fra den spanske gigantklub. Franskmanden er blevet voldsomt kritiseret, og han ønsker angiveligt at komme væk fra disse i det spanske. Den 29-årige angriber skulle være opsat på at få et Arsenal-skifte igennem.

Kongeklubben er ikke kommet godt i gang i den spanske liga, hvor Benzema tidligere har siddet ude med en lille skade denne sæson, men er tilbage i frontkæden for Los Blancos. Tirsdag aften spillede han mod Christian Eriksen og Tottenham hjemme på Bernabeu i den spanske hovedstad.

Her skuffede den 29-årige frontmand ved at brænde flere store chancer i kampen, hvor specielt en stor mulighed foran mål i første halvleg så tvivlsom ud for den franske angriber. Tottenham hev en 1-1´er med hjem til London.

Mediet melder slutteligt, at Real Madrid-præsidenten Florentino Perez er åben for salg af Benzema, hvorved der kommer penge i kassen, og derefter et stort indkøb kan komme til den spanske hovedstad. Her er netop Tottenhams Harry Kane nævnt som en ønskespiller hos ledelsen på Bernabeu.