Ernesto Valverde har været ude og udtale sig om, at Modric er god, men at den argentinske Barcelona-kaptajn er den bedste.

Af Lasse D. Drescher

FC Barcelona-træneren Ernesto Valverde kommer med en kommentar, ovenpå kåringen af verdens bedste fodboldspiller. Det var nemlig den kroatiske Real Madrid-stjerne, Luka Modric, som løb afsted med sejren.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Det er dog noget, som den spanske træner ikke helt er enig i. Ernesto Valverde skulle have udtalt sig om netop den kåring, om at Modric er god, men at Lionel Messi i hans optik er den bedste. Måske kan det hænge sammen med, at han er træner for Messi, og ikke Modric.

Ernesto Valverde udtaler følgende:

“Der er ingen tvivl om at Luka Modric er en god spiller, men vi har sagt det før, og vi vil sige det igen, Lionel Messi er den bedste spiller i verden.”

Der var specielt mange som var ude og fastslå, at de mente kroaten, Luka Modric, fortjente at vinde. Da han har været ekstremt solid hos Real Madrid, og samtidig også på det kroatiske landshold.

Specielt gjorde Luka Modric sig bemærket, ved sommerens VM-slutrunde i Rusland. Da han var anfører for det kroatiske landshold, som endte med at nå til finalen, hvor de så tabte til et stærkt spillende fransk landshold.

Er udtalelsen fra Ernesto Valverde forståelig?

Det engelske medie Dailytimes mener at det kan være for, at Valverde forbliver populær i FC Barcelona. Da der tidligere har været meget tale om, at Valverde ikke var så populær. Heller ikke hos argentineren, Lionel Messi.

Ernesto Valverde kan så måske forsøge, at få mere tiltro fra FC Barcelona-tilhængerne og Lionel Messi. Efter denne udtalelse, dog ville Valverde formentlig heller ikke blive populær, hvis han gik ud og sagde det modsatte, at Modric er bedre end Messi.

Læs også: Pensioneret angriber: Messi har intet liv!