Af Anders Lang Jensen

25-årige Cedric er én af mange spillere i Southampton-truppen, der tiltrækker sig voldsom interesse fra større og rigere klubber rundt om i Europa.

Photo by Jordan Mansfield/Getty Images

Klubben på den engelske sydkyst er kendt for deres udvikling af spillere og flotte salg af de store stjerner. En ny mand på stammen er portugisiske Cedric, der gør sig på højreback for The Saints. Gode præstationer i sidste sæson i Premier League har nu gjort forsvarsspilleren til et emne på de største adresser.

For selveste FC Barcelona holder angiveligt øje med den spansktalende højreback. Klubben jagter en højreback i sommerens transfervindue, og særligt spanske Hector Bellerin i Arsenal er rygtet til Camp Nou, men hvis den handel ikke slår igennem, er Cedric et varmt emne hos Barca-ledelsen. Det melder engelske The Sun.

Photo by Michael Steele/Getty Images

Italienske Juventus holder ifølge avisen også et skarpt øje med Southampton-spilleren, der vurderes til omkring £15m, hvilket er et helt andet prisleje i forhold til netop spanske Bellerin, som Arsenal ikke er meget for at slippe denne sommer.

Juventus skal finde en erstatning for brasilianske Dani Alves, der for få dage siden bekræftede, at han ikke fortsætter hos den italienske storklub. Dermed må ledelsen på Juventus Stadium atter gå på jagt efter en højreback.

Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images

Der er lagt op et en sommer med kamp om underskriften fra den portugisiske landsholdsspillers hånd. Samtidig håber ledelsen i Southampton at beholde stjernerne denne sommer og altså ikke holde udsalg, som klubben de seneste transfervinduer længe har været nødsaget til.