Af Anders Lang Jensen

I det nu lukkede sommertransfervindue lignede Virgil van Dijk i Southampton en mand, der skulle skifte til Anfield og Liverpool.

Foto: Getty Images

Men selvom hollænderen ønskede et skifte væk fra den engelske sydkyst, og angiveligt afleverede en transferanmodning til klubben, afviste The Saints alle bud på den fysiske midtstopper. Disse kom angiveligt kun fra Liverpool i løbet af sommeren. Det melder Daily Mail, som skriver nyheden.

Van Dijk var opsat på et skifte til The Reds og er det stadig. De private vilkår var angiveligt på plads med Merseyside-klubben i løbet af sommeren. Og det presser på for et skifte, når vinterens korte transfervindue slår dørene op. Det mener journalist Ion McGarry for SkySports.

Photo by Michael Steele/Getty Images

Klubben fra det sydlige England er blevet købt og nu ejet af et kinesisk firma, hvorfor penge ikke er det store samtaleemne, hvad angår behov for spillersalg. I forhold til tidligere ønsker Southampton ikke at sælge profiler i samme stil, hvilket nu kan ses på Van Dijk denne sommer.

Til podcastet ”Transfer Window Podcast” sagde McGarry: ”Ud af Sanchez, Coutinho og Van Dijk har Dijk den største mulighed for at skifte til januar. Liverpool er og var bare hans førstevalg. Jeg talte med én af hans venner, og Van Dijk troede også, at alt var faldet på plads omkring et Liverpool-skifte.”

Photo by David Blunsden/Action Plus via Getty Images

Hollænderen var Jürgen Klopp og co. ellers klar til at smide adskillilige millioner for i transfervinduet. Men de nye rigmænd på St. Marys Stadium er nu stærke nok til at afvise selv Liverpool med økonomiske muskler.

26-årige Van Dijk fortsætter altså karrieren lidt endnu hos Southampton, som hollænderen skiftede til fra skotske Celtic tilbage i 2015.