Louis van Gaal ved at det bliver en svær kamp imod West Ham på Upton Park. Dog håber Van Gaal på tre point, så Manchester United overhaler Manchester City.

Af Lasse Dam Drescher

Louis van Gaals mandskab har chancen for at overhale Manchester City, hvis de vinder over West Ham i den kommende uge. Manchester United har stadig chancen for at spille Europæisk fodbold i næste sæson, og de vil nok gøre alt for at få den chance, efter en noget middelmådig sæson.

Louis van Gaals tropper har stadig muligheden for en top-4 placering. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Louis van Gaals tropper har stadig muligheden for en top-4 placering.
(Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Vinder Manchester United over West Ham, er De Røde Djævle et point foran Manchester City, med en kamp tilbage. Det er ikke kun Manchester United som har noget at spille for. Hvis West Ham vinder kampen hjemme imod Manchester United, kommer de op på 6. pladsen lige foran Southampton. Så West Ham kan stadig nå at kæmpe om Europa League-kvalifikations pladsen.

Van Gaal udtaler følgende til Squawka:

“Vi har meget respekt for West Ham Vi prøver ikke at spoile noget men vi har virkelig brug for de tre point. Det bliver en stor aften for publikum. West Ham spiller deres sidste kamp på Upton Park imod os, så det bliver helt specielt.”

Læs også: Galt eller genialt?: Van Gaal vil gøre dette ved Uniteds anlæg i jagten på bedre resultater