Romelu Lukaku er en meget interessant. Det indrømmer Manchester United-træneren Louis van Gaal, som ser belgieren som en af Premier Leagues bedste til at afgøre tingene.

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Romelu Lukaku har været kendt som en spiller, der kun kan præstere, når han er på lejeaftaler, men efter en skuffende sæson i fjor har den belgiske frontløber virkelig strammet op.

I skrivende stund står han noteret for 18 Premier League-mål, og han ligner lige præcis prototypen på den type spiller, der kan blive vital for Manchester United.

Nu erkender Louis van Gaal da også, at Lukaku er en spændende spiller, fordi de fleste klubber verden over altid er på jagt efter en angriber med mål i støvlerne.

Til Daily Mirror udtaler han:

“Lukaku er en meget interessant, men jeg tror, at enhver klub i verden kigger efter angribere. Når man scorer en masse mål, er man altid en potentiel kandidat for klubber. Sådan er fodbold. Når man kigger på at score mål og lave assists, så er Lukaku på det højeste niveau i Premier League.

Agenten til Romelu Lukaku, Mino Raiola, har for nylig erklæret, at en masse topklubber blandt andre Juventus, Paris Saint-Germain og Real Madrid skulle være interesserede i den belgiske frontløber.

Læs også: Avis: Tottenham har Bundesliga-stjerne i kikkerten