Tottenham Hotspur planlægger ifølge mediet TurkishFootball.com et bud på intet mindre end 93 millioner kroner for Mainz’ Yunus Malli.

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Tottenham-træenr Mauricio Pochettino, hans trup og klubbens sportslige ledelse har masser at koncentrere i og med, at der kun er syv runder tilbage af Premier League.

Tottenham er i den grad inde i titelkamp som eneste sandsynlige udfordrer til ligaens førerhold fra Leicester City, men fokusset på afslutning af indeværende sæson står ikke vejen for forberedelserne mod næste sæson.

London-klubben skulle således allerede nu planlægge et bud på midtbanespilleren Yunus Malli, der til dagligt udfolder sig i Mainz 05.

Det forlyder, at Tottenham allerede i vinterens transfervindue forsøgte at hente den tyske playmaker, men det lykkedes ikke London-klubben at blive enige med Kasper Hjulmands gamle klub.

Bundesliga-klubben forlanger efter sigende 10 millioner for Malli – godt og vel 93 millioner danske kroner – og med de forhøjede TV-penge in mente skulle det ikke blive noget problem for Tottenham at skaffe de penge.

24-årige Yunus Malli er mest kendt for sin forrygende teknik, og sin evne til at komme i positioner, hvor han kan score.

Læs også: Ukrainsk stjerne afslører: Premier League-klubber er interesserede i mig