Manchester United har længe været på jagt efter Kevin Strootman fra italienske AS Roma, dog uden held. Nu ser de ud til helt at skulle indstille jagten, da den hollandske landsholdspiller lige har underskrevet et ny kontrakt med hovedstadsklubben.

Den hollandske midtbanespiller, Kevin Strootman, har i de seneste transfermarkedet, været sat i forbindelse med Manchester United. Og da Luis van Gaal trådte til som træner, blev rygterne omkring en transfer, forstærket, da begge parter er fra Holland og har arbejdet sammen på landsholdet. Dette skriver mediet Daily Star.

Læs også: WOW: Leicester City er Premier Leagues bedste klub – se top 20

Ligeglad med skader

Disse rygter er nu blevet fejet af banen af AS Roma og Strootman selv, fordi han har underskrevet en ny kontrakt med den italienske klub. Kontrakten kom i hus for nyligt, på trods af, at Strootman næsten ikke har spillet de seneste par sæsoner, på grund af et par alvorlige skader.

Dette har klubbens president, James Pallotta, valgt at se bort fra og siger følgende om den tidligere PSV spillers situation.

Læs også: Top 10: Premier Leagues hurtigste spillere – Leicester topper med fem

ESPN har citeret ham for at sige: “Ingen tvivl, Kevin ville stadig være en spiller på holdet, hvis han  var fit for fight. Jeg har aldrig haft en diskussion omkring Kevin, der skulle forlade klubben. Faktisk har vi forlænget kontrakten som et tegn på, hvordan vi har det med ham.

I de mange samtaler jeg har haft med Kevin, er det eneste, han hele tiden siger til mig, hvor meget, han føler, Roma har gjort for ham, og han ikke har været i stand til at give det tilbage til klubben.

Hver gang jeg svarer ham ved at fortælle ham, at det er en dum udtalelse. Hver dag er han en del af Roma, både og uden for banen. Han gør noget for klubben.”