Nogle Premier League trænere sidder lidt usikkert i sæddet, efter Pep Guardiola har offentliggjort at han vil træne en Premier League klub næste sæson, hvis du spørger Louis Van Gaal er han sikker.

I fredags udtalte Van Gaal at hans job er sikkert i United, selvom at holdet er inde i en dårlig periode, og Van Gaal fortæller også at det jo ikke er helt sikkert at Guardiola får et job i Premier League efter han forlader Bayern München.

Bayern offentligjorde også at træneren som erstatter Guardiola er italieneren Carlo Ancelotti.  Hvis man skal kigge på Guardiolas høje niveau som træner, så er der kun et par klubber i Premier League som kan håbe på at få hans underskrift. Holdene er Manchester City, Manchester United og Chelsea. City er dog favoritter til at få Pep til klubben.

Der har været snak om Guardiola måske skulle til Arsenal, men man har ikke hørt mere om det, fordi at Arsene Wenger træner Arsenal. Wenger er nok den træner i Premier League som sidder sikrest i sædet, efter de fantastiske resultater han har fået.

” Enhver træner har lov til at meddele at han forlader den klub han træner for, og jeg er igang med de sidste par år af min karriere, så derfor tror jeg ikke Guardiola kommer til United. Det eneste jeg interessere mig for er hvordan jeg får holdet op i gear igen” Fortæller Louis Van Gaal til sportsfan.

Læs også: Drogba vender hjem