Foto: Matthew Peters/Man Utd via Getty Images

Foto: Matthew Peters/Man Utd via Getty Images

Manchester Uniteds spil har i denne sæson været utroligt svingende, og nu har Manchester United-træner, Louis van Gaal, fortalt sine venner, at han ingen intentioner har om at forlade klubben på nuværende tidspunkt på trods af mange spekulationer omkring hollænderens fremtid.

Debatten om hvorvidt Van Gaal skal fyres eller ej har taget til over den seneste tid, hvor Manchester United blandt andet tabte 1-0 til Southampton i weekendens løb. Men ifølge Daily Mail har hollænderen fortalt sine nære venner, at han ønsker at forblive i klubben.

Selv om en top-fire placering i denne sæson, ville være fornuftigt for Manchester United, mener mange fans af klubben at Van Gaal skulle forlade klubben alligevel, på grund af de svingende resultater.

Sidste måned var der også stor spekulation om hvorvidt José Mourinho ville erstatte Van Gaal, men der er endnu ikke sket noget formelt i henhold til dette.

Van Gaals mandskab har kun formået at score 28 mål i Premier League i denne sæson.

Uniteds spil denne sæson har til tider været meget ringe, og udsigten til at gå glip af en kvalifikation til Champions League går klubbens ejere på. Ejerne er især frustrerede over at man er blevet slået ud af Champions League allerede på nuværende tidspunkt.

United skal på fredag en tur til Derby  i FA Cuppens fjerde runde.

Læs også: United klar med 335.000.000 kroner for to Porto-stjerner