Antonio Cassano fik i januar måned ophævet sin kontrakt med bundholdet Parma i italienske Serie A. Siden da, har angriberen ikke haft nogen klub, selvom Cassano har spillet i flere europæiske topklubber. Herunder Real Madrid, Inter og AC Milan. Han har angiveligt været tæt på et skifte til Juventus flere gange, men nu ytrer han sin egentlige holdning til de sort- og hvidstribede italienske mestre.

Kontroversiel herre

Cassano er en fodboldspiller, der er kendt for sin vanvittige og skøre side. Han betragtes af mange som et problembarn, og måske er det netop derfor, at han har været i så mange forskellige klubber igennem sit 32-årige liv. Han går altid lige til grænsen, både på fodboldbanen, hvor han er kategoriseret som en hård negl, og også i mediernes verden. Hans kommentarer og udtalelser er skarpe og for nogen, meget grænseoverskridende. Nu er den tidligere Real-spiller igen i medierne og denne gang med en udtalelse omkring et skifte til Juventus, som skulle have fundet sted i januar måned, da Cassano spillede i Parma. Handlen gik i vasken og i stedet endte Cassano som klubløs. Det må siges at være noget af en karrierevending, så i går, godt fire måneder efter det mislykkede skifte, følte han trang til at dele hans holdning omkring Juventus med hele twitter. Se det nedenfor, og vurder selv, om det er over grænsen.

På godt dansk oversættes det i retning af dette:  Jeg har afvist Juventus fire gange. Det er en smuk f*sse, som ikke gør mig liderlig.

Med dette citat understreger Cassano, at det var hans egen beslutning ikke at skifte til Juventus, selvom han synes Juventus er en god klub.

Andre skøre Cassano-øjeblikke

Cassano udtalte tilbage i 2008, at han havde haft sex med over 600 piger i en alder af 26 år. Om han taler sandt vides ikke, men flere medier har bekræftet deres mistro til udtalelsen. I forbindelse med EM i 2012, kom Cassano med en anden meget uheldig kommentar, som han senere har været ude og undskylde. Han sagde, at han håbede, at der ikke var ingen homoseksuelle spillere på Italiens landshold til EM, og han brugte derefter et nedsættende udtryk til at beskrive homoseksuelle.