Jamie Vardy er ligeglad med kritikken, han modtager i medierne. Michael Owen har kritiseret Vardy, og det er Vardy ligeglad med, hvis man spørger ham selv.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere Liverpool og Manchester United-stjerne Michael Owen, har udtalt sig om Leicester-profilen Jamie Vardy, og det er ikke positive ting som Owen har fortalt om Jamie Vardy, til pressen.

(Photo by Claire Greenway/Getty Images)

(Photo by Claire Greenway/Getty Images)

Jamie Vardy lavede i Leicesters 4-2 sejr over Manchester City, i weekenden, hans første hattrick i denne sæson. Det kom formentlig som et chok, at Leicester for det første vandt kampen, mod Guardiolas Manchester City-mandskab. Men at Vardy samtidig laver hattrick, har overrasket mange.

Jamie Vardy udtaler følgende til Goal:

“Jeg lytter ikke til andres kritik, de kan sige hvad de vil, jeg lytter kun på min egen mening, og de nærmestes. Jeg kommer ikke til at læse det, så de kan skrive hvad de vil. Jeg træner bare som jeg plejer, og så forhåbentlig scorer jeg nogle flere mål.

I sidste ende er det holdet som kommer i første række. Vi har ikke fået de resultater vi ønskede, men vi har da haft gode præstationer, og det ser godt ud nu.

Vi har nu vist at vi stadig kan spille, på samme måde som vi gjorde sidste sæson. Vi vandt 4-2 over et af ligaens bedste hold, så går ud fra at vi sagtens kan komme tilbage.”

Læs også: Bilic: Vi kæmpede os tilbage