Nice-midtbanespilleren Jean Michael Seri rygtes mod Premier League, ifølge engelsk medie. Det er Premier League-klubben Southampton som viser interesse, i den velspillende Nice-spiller.

Af Lasse D. Drescher

Sportwitness skriver at Premier League-klubben Southampton har stor interesse i velspillende Ligue 1-spiller. Southampton forventes at have interesse i den velspillende Nice-profil Jean Michael Seri.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Den 25-årige midtbanespiller Jean Michael Seri har spillet en stor rolle, i Nice’s solide sæson. Jean Seri blev tilbage i 2015 hentet til Nice fra den portugisiske klub Paços de Ferreira. Den daværende sum som Seri blev solgt for, var på omkring 7.500.000 kroner.

Jean Michael Seri har efter hans mange stærke præstationer for Nice, bevist at han er en rigtig solid midtbanespiller. Derfor er der ingen tvivl om at Ligue 1-klubben kan tjene en del penge, på et salg af Seri.

Nice kan formentlig tjene mange penge på et salg af profil

Sportwitness skriver samtidig at Nice og Jean Michael Seri skulle have indskrevet en frikøbsklausul i Seris kontrakt. Frikøbsklausulen lyder ifølge mediet på omkring 300.000.000 kroner.

Læs også: FA-CUP TOPBRAG: Sådan vindes Chelsea vs. Tottenham